ilmoitus tuotteen takaisinvedosta

Muurla Kasteluvahti, kirkas lasi 33 cm, EAN 6416114965182

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) on havainnut tuotteessa turvallisuutta vaarantavan puutteen sekä puutteita tuotteen merkinnöissä.

Turvallisuutta vaarantava puute:

Tuotetta käytettäessä suorassa auringonpaisteessa tuotteen auringonvalon vastaiselle puolelle muodostuu polttopiste, joka voi aiheuttaa tulipalon vaaraa.

Tuote on ollut myynnissä 26.5.2020 – 27.9.2022.

Tuotteen maahantuoja ja myyjä: Muurla Design Marketing Oy

Tuotetta on myyty Muurlan ja eri jälleenmyyjien toimesta useissa eri myyntipisteissä.

Tuotteen käyttö tulee lopettaa välittömästi.

Pyydämme palauttamaan tuotteen suoraan Muurlalle. Tuotteen voi myös palauttaa ostopaikkaan. Palautetut tuotteet hyvitetään. Tuotteen palauttamista ja hyvittämistä koskien, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme: info@muurla.com/puh. 0207118899

Palautusmenettely ei koske Muurla kasteluvahtien muita koko- ja värivariaatioita.

Muurlan kasteluvahtien pakkausteksteissä kehotetaan välttämään tuotteen käyttämistä suorassa auringonpaisteessa polttopisteilmiön välttämiseksi. Muurla kehottaakin käyttämään huolellisuutta ja varovaisuutta kaikkien kasteluvahtien käytössä. Muurlan kasteluvahteja tulee käyttää vain sisätiloissa ja niitä ei tule asettaa suoraan auringonpaisteeseen. Jos käytätte kasteluvahtia ikkunan läheisyydessä, asettakaa vahti aina huoneen puolelle.

Muurla huomauttaa, että markkinoilla on runsaasti myös muiden tuotemerkkien, valmistajien ja maahantuojien samankaltaisia tuotteita. Emme voi vastaanottaa palautuksina tai hyvittää muiden yritysten tuotteita.